Rakas päiväkirja.
Ostin taas printtipaidan.
Tai oikeastaan. Ostin viisi.

maanantai 4. lokakuuta 2010

Wino-Rhino

Kävin joskus kesällä Sellon Carlingsissa (käyn siellä nykyään paljon kun olen juuttunut Leppävaaraan ja kesällä työvuorot olivat niin pitkiä ja piinallisia, että välillä oli pakko livahtaa vähän karkusalle ja hengailla rekkien välissä ja leikkiä lomalaista muiden sellaisten muassa). Siellä oli silloin taas eräs niiden halvennuskampanjoista, jossa muistaakseni sai ostaa kolme ja maksaa vain kahdesta. Tämä - sekä se tämän kaksoissisar, jonka ehkä esittelen myöhemmin täällä - on minun tämänhetkinen ehdoton suosikkini. Päällepuettuna kuvasta on miltei mahdoton saada tolkkua buubsien laventaessa kuvan käsittämättömäksi. Nuu onkin ainoa, jolla oli häpyä tuijottaa kyllin pitkään selon saadakseen - ja niinpä se tunnistikin molemmat elukkeet sukkana. Jee, meitsit!


5 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

toi on kyllä oikeasti tosi vaikeaselkoinen päällä, jotenkin bosat on just siinä kohtaa ettei siinä ole mitään tolkkua, paitsi jos tuijottaa intensiivisellä superkatseellaan niinkuin meitsi.

Kesäminkki kirjoitti...

jee, teitsi!

Anonyymi kirjoitti...

Käsitin ensin jotenkin niin, että tuosta yhdestä paidasta pitäis tunnista kaksi eluketta, tyylin" näetkö tässä kuvassa sarvikuonon vai...". ja Nuu oli tunnistanut heti molemmat. Vietin aivan liian kauan aikaa pohtiessani, että mikä se toinen on, mikäsetoinenon - kunnes hokasin, että se toinen on varmaan siinä toisessa paidassa. Toivon. Tai sitten mun havainnoimiskyky on täysin eri tasolla kuin Nuun. Tämäkin on tietysti erittäin mahdollista.

Zäk

nuunis kirjoitti...

hahaha :D voi zäkmäniä. se tosiaan on se toinen paita. onneks on silleen, et jos meinaa ajautua hulluuteen tuijottamalla, niin varmaan alkaa nähdä niin paljon juttuja et oisit kohta voinu leuhkia löytäneesi NELJÄ elikkoa tästä.

Kesäminkki kirjoitti...

kun lisäätte tähän sen nuun intialaisen pöperön, löydätte enemmän eläimiä kuin nooa.