Rakas päiväkirja.
Ostin taas printtipaidan.
Tai oikeastaan. Ostin viisi.

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Who Chers?

Minä en ole käsityöhenkisesti ollenkaan luova saati lahjakas, ja kuten kaikissa hommissa, minusta etukäteisvalmistelut ja suunnittelu ovat niin paljon itse asiaa pitkästyttävämpiä, etten yleensä hoidakaan niitä sitten kovin kunnialla - kun ei vaan kiinnosta.
Tämä paita on kuitenkin tällaisenaan ihan oma innovaationi. Eihän siitä kovin hyvä tullut: se päällä näytän lähinnä ukrainalaiselle kuulantyöntäjälle, mutta tärkein tuli säästettyä ja sehän on tietenkin tuo FCUK:n hullunhieno printti. Se kuului alunperin mustaan t-paitaan, jonka ostin San Franciscosta kesällä 2004. Paita sittemmin kävi muodin (ja muotojen) muututtua ahtaaksi, mutta säästelin sitä kaapissa vuosikaudet juurikin printin vuoksi. Viime kesänä ryhdyin sitten oman elämäni strömsöläiseksi, ja voi olla että joudun tekemään sen vielä uudelleenkin, sillä en ole ollenkaan varma, haluanko habitukseen itäblokin yleisurheilijamaista karskiutta enää yhtään enempää.


3 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

otsikko; ten points! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan loistokasta :), sekä otsikko että printin teksti!

Kesäminkki kirjoitti...

hohoh, kiitos! otsake syntyi joskus erään gay-ystäväni ylenpalttisen cher-innostuksen myötä. cherhän, kuten kaikki tietävät, lausutaan [khe:r]