Rakas päiväkirja.
Ostin taas printtipaidan.
Tai oikeastaan. Ostin viisi.

perjantai 9. heinäkuuta 2010

-Montako kertaa siinä on paska? -Kolme. -Se on hyvä.

Tänään alkoi minun kesälomani. Oikeastihan töissä on ihan kivaa, mutta nyt oli viime hetki päästää minut pariksi viikoksi jäähylle ennenkö alkoi tulla ruumiita.

Olo on anarkistisen riehakas ja vähän riitaa haastavainen; onneksi olen kotona bloggaamassa, ettei satu hassuuksia. Tämä paita jotenkin kiteyttää kaiken sen, mitä juuri nyt en kestäisi muutenkaan: söpöstelyä ja muuta vittumaista. Että ei mikään Hello, Kitty.
Ostin tämän sieltä Ameriikan ihmemaisesta kaupasta, David&Goliathista, tuossa taannoin, kun mieltäni lohduttaakseni shoppasin kahden kaljan nousukkaassa t-paitoja netistä. Se toinen, hienompi, on edelleen kuvaamatta. Ehkä tässä jos vaikka lomalla saisi aikaiseksi. Voi toki myös olla, ettei.

4 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

voi kisuliinia :D
mä näin bulgariassa sellasen pinkin paidan, missä oli my little pony, jolla oli kaikki punkkarigearit, ja suututti kauheasti, kun niitä oli vaan vauvojen kokoa.

Kesäminkki kirjoitti...

voiJEI! miks ihmeessä on luultu, että joku vauva haluis pitää tollasia kuteita - eihän se edes tiedä, mikä my little pony on?!? pyhäinhäväistys!

Kesäminkki kirjoitti...

ai niin ja musta tää on kiva kun tästä tulee mieleen nuo suicide bunnies, jotka on mun suosikkeja. saakohan niitä paitoina?

nuunis kirjoitti...

niitä niin pitäisi saada, koska ne on aivan mahtavia. lähetetään jonnekin aloite, tai googlataan, tai tapÄH